Produkter for betrodde pyschics (5)

Astaksantin

Astaksantin

Du kan finne spesifikasjonene på nettstedet vårt. For forespørsel og oppfølgingsspørsmål, ikke nøl med å sende oss en melding.
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Avfettet Soyalecitin LECIFINE 100

Avfettet Soyalecitin LECIFINE 100

Entoljet Soyalecitin LECIFINE 100 er et entoljet soyalecitin, laget av genmodifiserte sojabønner (NON-GMO). LECIFINE 100 brukes til fine bakervarer, småkaker, vafler, hurtigprodukter, kakao-pulver og ferdigmikser for gjærdeig. LECIFINE 100 forbedrer fettfordelingen og muliggjør en jevn bruning. I tillegg gir det en finere krumme, forlenger holdbarheten og øker volumet på bakervarene. LECIFINE 100 har et høyt innhold av fosfolipider og er en naturlig emulgator som gjør deigen lettere å bearbeide og mykere.
BOPP Polypropylen

BOPP Polypropylen

{"Thickness range":"Tykkelsesområde: 12-75 µm","Pre-treatment (surface)":"Forbehandling (overflate): forsegles, forskjellige forbehandlinger","Biaxially oriented PP":"Biaxialt orientert PP","Optics":"Optikk:\ntransparent, ugjennomsiktig, hvit, matt, blank, metallisering på forespørsel\neg.: TI-Films, Treofan, Propafilm®","Application":"Bruksområder:\nMatindustri, Elektrisk industri, Frigjøring, Grafisk industri, Legemiddelindustri & Helsevesen, Ingeniørbruk, Laminering, Pakking"}
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon